Cursussen

Ik bied cursussen aan met elke een eigen instap niveau. Voor de basis cursus is geen voorkennis vereist. Heb je deze cursus gedaan dan kan je doorgaan met de gevorderden cursus en wil je daarna nog verder dan is de verdiepingscursus geschikt.

Basis cursus

Cursus data

Tijdens de basis cursus leg ik per les enkele van de 17 stappen uit d.m.v. opdrachten die je daarna op je eigen wijze en tempo uitvoert.

Je werkt in kleine groepen en toch werkt iedereen op zichzelf. Aan het einde van de les kijken we naar elkaars werk en bespreken we (optioneel) hoe je de les ervaren hebt en of je nog iets nieuws gezien hebt over jezelf want Vedic Art is naast een schildercursus ook een ontdekkingsreis in jezelf.

Er zijn stappen die je zullen aanspreken maar er zullen er ook bij die je niet zo leuk vind omdat ze je confronteren met jezelf, je kunt oude denk patronen tegen komen zoals “ik kan niet schilderen” of “anderen doen het veel beter“ Dit gebeurt natuurlijk ook in je dagelijkse leven en d.m.v. deze bewustwording kunnen ze losgelaten worden.

Prijs basis cursus

300 euro inclusief papier en koffie/thee

exclusief materiaal

plaats; Delft

ZOMER BASISCURSUS 2019

16-23-30 juni

14-21-28 juli

tijd 12.00-17.00 uur

vrijdag

tijd:
14.00-18.00 uur

data 2019:

Najaars basis cursus

6-20 september

4-18  oktober

1-15 -29 november

zondag

tijd:
12.00-17.00 uur

data 2019

Najaars basis cursus

1-15-29 september

13-27 oktober

10 november

Vervolg cursus

In de vervolgcursus ga je vrij werken met wat je in de basiscursus hebt geleerd. De stappen zitten in je systeem en zo kun je gaan spelen op je eigen unieke manier.
We werken nu op canvas i.p.v. papier en je kunt deze cursus het beste doen tijdens de basiscursus, zodat je opnieuw door de stappen geïnspireerd kan worden. Ik ben er voor de nodige bijstand en eventuele adviezen.

 

ZOMER VERVOLGCURSUS  2019  3 zondagen

2 juni, 7 juli en 4 augustus

van 12.00-17.00 uur

in Delft

Kosten per vervolgmiddag zijn 40 euro exclusief canvas, inclusief canvas 50 euro.

 

 

 

Verdiepingscursus

Deze verdiepingscursus is voor mensen die de beide voorgaande cursussen gedaan hebben.

We werken met thema’s en verschillende technieken, ook het schildersgesprek is hier een onderdeel van, waarbij je met zijn tweetjes aan EEN doek werkt, leuk, spannend en leerzaam!

De kosten per lesdag zijn dezelfde als bij de vervolgcursus.

Werk van cursisten